VARSIN DÖNSÜN DÖNME DOLAPLAR VARSIN DÖNSÜN DÖNME DOLAPLAR

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilen Partimiz TBMM Grup Toplantısına İl Başkanımız, Milletvekillerimiz, İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Belediye Başkanlarımız, İlçe Başkanlarımız ve teşkilat mensuplarımızla katıldık.

Toplantımızda Sn. Cumhurbaşkanımız; küresel, bölgesel ve milli birçok konu hakkında açıklamalarda bulundu, bizlere yürüyeceğimiz yolu işaret etti.

AK Parti'nin siyasi bir partiden öte, kökü mazide gözü atide olan dava hareketi olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanımız, Kurban Bayramında dahi zulme devam eden İsrail'in kanlı planlarına bu kez de Lübnan'ı konu etmesi karşısında birlik olma çağrısında bulundu.

Ayrıca Partimizin darbelere, terör orgütlerine, iç ve dış düşmanlara karşı mücadeleyle geçen 22 yıllık iktidarında hiçbir zaman ayrıştırıcı, ayırıcı bir politika izlemediğine; ancak ana muhalefetin hukuka ve ülke menfaatlerine dahi zıt olmasına rağmen sırf karşımızda olmak için hareket ettiğine dikkat çeken Genel Başkanımız, ülke-millet-devlet güvenliğinin günlük siyasetin dışında tutulması gerektiğini hatırlattı.

Son olarak da hayat pahalılığı ve enflasyonun sabit ücretli vatandaşımız üzerinde yarattığı baskının farkında olunduğunu söyleyen Cumhurbaşkanımız, kalıcı refah artışı sağlayacak adımların atıldığını, önümüzdeki aydan itibaren enflasyonun düşüşe geçeceğini ve vatandaşımızın refahının her zamankinden daha iyi olacağını açıkladı.

Sn. Cumhurbaşkanımızın güzel hitabeti ve önemli açıklamalarıyla geçen bu toplantının hayırlara vesile olmasını dileriz. Genel Başkanımızın ve Partimizin dürüst ve ilkeli siyaset çizgisinde inşallah durmak yok, yola devam!

Editör: Emrah Çakıcı