Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Erol, İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Nas ve teşkilat üyelerile beraber Konya il başkanlığımız tarafından düzenlenen 78. Genişletilmiş il danışma meclisi toplantısına katıldılar.

Toplantıya, Genel başkan yardımcısı Hasan Basri Yalçın, Konya milletvekilleri, Konya Büyükşehir Belediye başkan yardımcıları, İlçe belediye başkanları, İlçe başkanları, İlçe Kadın Kolları Başkanları ve teşkilat üyelerimiz katıldı.

Yoğun katılımın olduğu programda; Il Başkanımız Hasan Angı, İlçe başkanı İbrahim Erol, Genel Başkan yardımcısı Hasan Basri Yalçın, Büyükşehir Belediye başkan yardımcısi ve milletvekilleri konuşma yaptı. 

Başkanımız İbrahim Erol beyin sık sık alkışla bölündüğü konusma gündeminde; 15 Temmuz, Filistin, Kıbrıs Barış Harekatı vardı. 
Konuşmalarına teşekkür ile devam eden başkanımız
Her daim tecrübeleriyle yanımızda olan İl Başkanımız Hasan Angı beye,  yoğun bir tempoda olmalarına rağmen Ereğlimiz için sürekli bir araya geldiğimiz milletvekillerine, Konya Büyükşehir Belediye başkanımız Uğur İbrahim Altay beyin ilçemize kazandırdıklarına, özellikle Ereğli Şehidimiz Cebrail Acar'ın hem vefatında hem de mevlüt programinda 150 km uzaklıktan sıcak yemek göndermelerine teşekkür etti.

İlçelerden en yoğun katılım Ereğli'den oldu. 
Fotoğraf çekimi esnasında Ereğli teşkilatımız tebrik edildi. 

İlçe Kadın Kolları Başkanlığımızın faaliyetleri yakından takip ettiğini belirten Milletvekilimizin Meryem Göka, Kadın kolları başkanlığımız Neslihan Nas ile görüşmelerinde, yakın bir tarihte Ereğliye geleceğini belitti.

YENİ SANAYİ SİTESİ İÇİN BİR ARAYA GELDİLER YENİ SANAYİ SİTESİ İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

 

Editör: Emrah Çakıcı