YÜREĞİNİZE SAĞLIK

ADALET VE KALKINMA PARTİSİ EREĞLİ İLÇE BAŞKANI İBRAHİM EROL VE YÖNETİMİNDEN SEVGİ HAREKETİ 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı genelge ile 30 Haziran tarihinin "Koruyucu Aile Günü" olarak kutlanmasına karar verilmiştir.
Koruyucu Aile Günü kapsamında Ak Parti İlçe Teşkilatı olarak sevgi evlerinde bulunan 18 çocuğumuz ile beraber  Yeşilbahçe Restaurant’ta yemek ve ardından açık hava sinemasında animasyon filmi izledik. Palyaço gösterisi ve aynı zamanda yüz boyama etkinliğinin yapıldığı programa teşkilat üyelerimizde de aileleriyle katılım sağladı. 
Programda İlçe Başkanımız İbrahim Erol "  Koruyucu Aile Günü sebebiyle değerli koruyucu ailelerimiz ve çocuklarımızla bir araya geldik. Devlet koruması altında yetişen gencimizin hikâyesiyle gurur duyarken, koruyucu ailemizin örnek teşkil eden deneyimiyle umut bulduk. Sadece koruyucu aile gününde değil, sık sık cocuklarla bir araya geliyoruz" Dedi. 
Programda İlçe Kadın Kolları Başkanımız Neslihan Nas "Bir çocuk için olabilecek en huzurlu ve güvenli ortamın bir aile ortamı olduğu düşüncesiyle, koruyucu aile sistemini güçlendirmeye devam edeceğiz." Dedi.
Sosyal Hizmetler Müdürü  Gökhan Büyüktorun beyefendi de " Yapılan çalışmalar ve Gönül Elçileri Projemiz neticesinde koruyucu aile yanında bulunan çocuk sayımızın 2002’den bu yana 515’ten, 10 bin 256’ya yükselmesi mutluluk verici." Dedi

GEZİCİ ÇANAKKALE MÜZESİ AÇILDI GEZİCİ ÇANAKKALE MÜZESİ AÇILDI

Akparti Ereğli ilçe Başkanlığı 
İbrahim Erol

Editör: Emrah Çakıcı