BAŞKAN OPRUKÇU EREĞLİ’NİN DEĞERİNE DEĞER KATMAYA DEVAM EDİYOR 

Ereğli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ereğli Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu, Ereğli Kaymakamı Oğuz Cem Murat ile birlikte Korkut Ata Sosyal Tesisleri (Taş Evler) içerisine taşınan ve 8 Şubat Perşembe (Yarın) açılacak Ereğli Belediyesi Ali Talip Özdemir Aş Ocağı’nda incelemelerde bulundular.

Ardından Korkut Ata Sosyal Tesisleri (Taş Evler) içerisinde restorasyonu bitme aşamasına gelen ve önümüzdeki günlerde açılışı gerçekleştirilecek Ereğli Belediyesi Aydın Selay Kız Öğrenci Misafirhanesi ile Bahçelievler Parkı içerisinde yapımı tamamlanan Ereğli Belediyesi Halk Kütüphanesi’nde de incelemelerde bulundular.

TOKİ EREĞLİDE ARSA SATACAK TOKİ EREĞLİDE ARSA SATACAK

“BU YAPILAN YATIRIMLARLA İNŞALLAH EREĞLİ’MİZ DEĞER KAZANACAKTIR”

Ziyaretler esnasında açıklamalarda bulunan Kaymakam Oğuz Cem Murat: “Öğrenciler biliyorsunuz bizler için çok kıymetli, çok önemliler. Hakikaten her zaman söylüyoruz belediyecilik modellemesinde insana dokunan her şey çok kıymetli. Şimdi bir belediyenin öğrencilerle alakalı bir konuyu alıp çözüme kavuşturma noktasında irade ortaya koyması takdire şayan. Bu noktada ben Belediye Başkanımıza zaten gönülden şükranlarımı sunuyorum. Öğrencilerimiz Ereğli’mizin en güzel yapılarından birinde Allah nasip ederse konaklayacaklar bu yapı da tarihi bir yapı böyle güzel bir tarihi yapının da öğrencilerimize tahsis edilmesi gerçekten takdire şayan. Tekrardan emeği geçen başta Belediye Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Bunun yanında İlçe Belediyemiz ve Kültür ve Turizm Bakanlığımızın ortak bir şekilde yaptığı kütüphanemiz de hakikaten mükemmel bir yatırım olmuş yani girip de heyecanlanmamak mümkün değil. Ereğli’ye değer katan bir mimariyle yapılmış gerçekten baktığımızda hem mimarisi göz dolduruyor hem de içerideki yapılan alanlar gerçek anlamda Ereğli’mize güzel hizmet sunacak. Güzel bir cep sineması var, güzel bir toplantı salonu var, okuma alanları var, kafeteryasıyla her yönüyle çok güzel bir hizmet olmuş ve ümit ediyoruz ki Ereğlili tüm kardeşlerimiz tüm vatandaşlarımız başta gençlerimiz olmak üzere yediden yetmişe tüm vatandaşlarımız bu hizmetten ziyadesiyle yararlanırlar. Kıymetli Belediye Başkanımıza bu güzel hizmeti Ereğli’mize kazandırdığı için de gönülden şükranlarımı sunuyorum. Bu yapılan yatırımlarla inşallah Ereğli’miz değer kazanacaktır. Çünkü bunlar şehre ivme kazandıran yapılardır. Bu vesileyle emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Kıymetli Başkanım da bu kültür mimarisini ilçeye kazandırdığı için sağ olsun var olsun” şeklinde konuştu.

“CANLA BAŞLA HİZMET ETTİĞİMİZ EREĞLİ’MİZE HEPSİ HAYIRLI OLACAK İNŞALLAH”

Başkan Oprukçu ise: “Aydın Selay Kız Öğrenci Misafirhanemizin yapımında artık son aşamaya geldik Allah’ın izniyle önümüzdeki günlerde de açılışını yapacağız. İkinci yarıyılda da Karapınar’da kalan kız öğrencilerimiz takriben 96 tane öğrenci burada misafirimiz olacaklar. Hayırlı olsun inşallah. Ayrıca Ereğli Belediyesi Halk Kütüphanemiz de Ereğli’mize inşallah hayırlı olacak çok fazla kalmadı bir hafta sonra teslim alacağız. Ondan sonra Kültür Bakanlığımız içerinin tefrişiyle ilgili çabasını gayretini ortaya koyacak kısa bir sürede de açacağız. Ereğli’nin ihtiyacı olan toplantı salonu, spor salonu, sinema salonu ve nihayetinde çok güzel bir okuma salonu ve beraberinde çocuklar için de ayrıca bir bölüm var. Nihayetinde kafeteryasıyla mükemmel bir yer olacak burası. Bahçelievler parkı bu eserle bu kütüphaneyle hakikaten Ereğli’de değer kazanacak, muhteşem bir şey olacak. Burası 24 saat açık olacak gençlerimize, halkımıza hizmet verecek bu çok daha önemli. İnşallah çocuklarımız, gençlerimiz bir fazla başarılı olsun istiyoruz. Bu manada bu imkanı da kullanacaklarını değerlendiriyorum. Kaymakam Bey’e çok teşekkür ediyorum lütfettiler önümüzdeki günlerde açacağımız hizmet alanlarımızı beraber gezdik. Canla başla hizmet ettiğimiz Ereğli’mize hepsi hayırlı olacak inşallah” şeklinde konuştu.

Editör: Emrah Çakıcı