EREĞLİNİN HER KÖŞESİNDE İMZAMIZ VAR EREĞLİNİN HER KÖŞESİNDE İMZAMIZ VAR

Cumhurun Gücü Ereğli’de

Ereğli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu’nun ev sahipliğini yaptığı Millet Bahçesi ve restorasyon çalışmalarının açılışına Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekilleri Selman Özboyacı, Mustafa Hakan Özer katıldı.
Devlet Bahçeli meydanında gerçekleşen açılış programında konuşan Ereğli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu, “Cumhurun gücü olan Bakanlık, Büyükşehir ve Ereğli Belediyesinin bir arada olması kentim adına mutluluk kaynağıdır. Bugün açılışını yapacağımız hizmetler Ereğli’mize önümüzdeki 5 yıllık dönemde kazandıracağımız hizmetlerin ayak sesidir. Bakanlarımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve biz oluşturacağımız projelerle Ereğli’ye çok önemli yatırımları kazandıracağımızın sözünü veriyoruz. Bu süreçte bizim elimizi kuvvetlendirecek olan ve seçimde sandıkları patlatacak olan Ereğlili hemşerilerime şimdiden çok teşekkür ederim. Allah sizlerden ve Ereğli’mizi onurlandıran konuklarımızdan razı olsun” dedi. 
AK Parti Konya Milletvekilleri Selman Özboyacı, Mustafa Hakan Özer’de yaptıkları konuşmalarda Ereğli’de Cumhur İttifakı adayının Hüseyin Oprukçu olduğunun altını çizerek, “Hüseyin Başkana güçlü bir destek istiyoruz” diye konuştular.

Editör: Emrah Çakıcı