EREĞLİ YEŞİLYURT FUTBOL KULÜBÜNDEN TRANSFER ŞOV!

Bu sezon Konya 1. Amatör Ligde mücadele edecek olan Ereğli Yeşilyurt FK, bugün Ereğli’de daha önce farklı takımlarda oynayan Ereğlili 5 futbolcu ile anlaşarak, sezona bomba gibi bir giriş yaptı. 

Ereğli’nin alt yapı noktasında en önemli kulüplerinden olan ve bu sezon 1’inci Amatör Kümede boy gösterecek olan Yeşilyurt FK, bugün Ereğli Sümer Sosyal Tesislerinde kahvaltıda bir araya geldi. 

Yeşilyurt FK Yönetimi ve Antrenörlerinin bir araya geldiği kahvaltılı toplantı da sezona hazırlık süreci ile ilgili çalışmalar masaya yatırıldı. Bu sezon 1’inci Amatör Kümede tamamen Ereğlili futbolculardan oluşacak bir takım ile Şampiyonluk hedefleyen Yeşilyurt FK, bu doğrultu da ilk transferlerini de gerçekleştirdi. 

“YEŞİLYURT FK, 5 FUTBOLCU İLE ANLAŞTI”

BEREKET GOL OLDU YAĞDI BEREKET GOL OLDU YAĞDI

Toplantı sonrası transferler ile ilgili çalışmalarını açıklayan Yönetim, Hasan Polat, Sinan Ünal, Murat Bolat, Sergen Tosun ve Onur Akalan ile anlaştı. 

Transferler ile ilgili Yeşilyurt FK’dan yapılan açıklama da ise şu ifadelere yer verildi: “Yeni sezon öncesi çalışmalarımıza başlayarak, transfer çalışmalarımızı hızlandırdık. Bugün anlaşma sağladığımız Hasan Polat, Sinan Ünal, Murat Bolat, Sergen Tosun ve Onur Akalan’a yeni sezon öncesi başarılar dileyerek, transferlerin iki tarafa da hayırlı olmasını diliyoruz.”

Editör: Haber Merkezi