SİYASET

BAŞKAN YILMAZDAN ANKARA ÇIKARMASI

Abone Ol

MUSA YILMAZ’DAN ANKARA’YA ÇIKARMA
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ereğli İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Ankara’da partisinin grup toplantısına katılıp, bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 
MHP Ereğli İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan ve İlçe Başkanları ile birlikte Ankara’ya çıkarma yaptı. Yılmaz, Ankara ziyaretleri kapsamında ilk başta MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bugün gerçekleştirdiği grup toplantısına katıldı. 
Grup toplantısının ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı ile görüşen Yılmaz, Konya ve Ereğli’ye dair istişarelerde bulundu. 
Ziyaretlerine Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ile devam eden Yılmaz, Durmaz ile Ereğli’ye dair önemli konular görüştü. 
Yılmaz ziyaretlerin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak şunları kaydetti: “İl ve İlçe Başkanlarımızla partimizin grup toplantısı sonrası Gazi Meclisimizde Genel Başkan Yardımcımız Konya Milletvekilimiz Sayın Mustafa Kalaycı beyefendinin misafiri olduk. Teşkilatlarımızın, bizlerin her zaman arkasında duran, kıymetli büyüğümüz, liderimizin yol arkadaşı, ağabeyimiz, Genel Başkan Yardımcımız Konya Milletvekilimiz Mustafa Kalaycı beyefendiye şükranlarımı sunuyorum. Akabinde Ankara Milletvekilimiz Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz beyi ziyaret ettik. Ziyaretlerimizde Ereğli ve bölgemizin geleceği için önemli istişarelerde bulunduk.”