BAŞKAN EROLUN KONUŞMASI ALKIŞ ALDI BAŞKAN EROLUN KONUŞMASI ALKIŞ ALDI

Başkan Oprukçu Minibüsçülerle Kahvaltıda Buluştu

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Ereğli Minibüsçüler Kooperatifi’nde düzenlenen kahvaltı programına katılarak minibüs şoförleriyle bir araya geldi. Programa Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yalçın Bozkır da katıldı.

“ŞOFÖRLERİMİZ ÇOK KIYMETLİ BİR HİZMET VERMEKTEDİRLER”

Çok önemli ve sorumluluk gerektiren bir iş yaptıklarını ifade eden Başkan Oprukçu: “Hemşerilerimizin ulaşımlarını sağlıklı bir şekilde gerçekleştirmeleri adına şoförlerimiz çok kıymetli bir hizmet vermektedirler. Bu noktada gereken azami ölçüde hassasiyet göstererek hemşerilerimizin güvenli bir şekilde gidecekleri yerlere ulaşımlarını sağladıkları için tüm şoförlerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca Ereğli Minibüsçüler Kooperatifi’nde düzenlenen kahvaltı programına katılarak yeni yıl öncesinde minibüs şoförlerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Programda emeği geçen Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı, Milliyetçi Hareket Partimizin Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Sayın Mehmet Karagözlü’ye, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanımız Sayın Yalçın Bozkır’a ve şoförlerimize teşekkür ediyor, hayırlı işler dileyerek mutlu ve huzurlu yıllar diliyorum” şeklinde konuştu.

“VARLIĞIMIZI TÜRK VARLIĞI’NA ARMAĞAN ETTİĞİMİZ VE İFADE ETTİĞİMİZ GÜNDEN BERİ RİYASIZ OLARAK ÇALIŞIYORUZ”

Programda hizmetleriyle ilgili kısa bir değerlendirme yapan Başkan Oprukçu: “Bu sene de reel olarak değerlendirdiğinizde 300 milyonun üzerinde bir asfaltlama çalışması yaptık. Varlığımızı Türk varlığı’na armağan ettiğimiz ve ifade ettiğimiz günden beri riyasız olarak çalışıyoruz. Dün de çalıştık, çok güzel şeyler yaptık. Yunus Emre ve Şehitler Parkı’nın eski halini biliyorsunuz, şu an tertemiz, pırıl pırıl oldu. Bunun dışında şu anda Taş Evleri biliyorsunuz Korkut Ata Sosyal Tesisleri olarak tanzim ediyoruz, önemli ölçüde gayret sarf ediyoruz. Hızlı bir şekilde Aş Ocağı’nı birinci binasına daha büyük bir alana, daha nezih ve hemşerilerimizin gece gündüz orada, aş ocağında ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir atmosfer oluşturuyoruz inşallah, o atmosferine bağlı olarak da inşallah yaz gelmeden Korkut Ata Sosyal Tesisleri mükemmel bir şekilde Ereğli’nin hizmetine girmiş olacak. Oğuz Ata'dan çok daha mükemmel, çok daha amaca hizmet edecek şekilde inşallah açacağız. Bu arada Karapınar’a gidip gelen burada yurt olmadığı için konaklama yeri olmadığı için 50-60 tane bir kız öğrencimiz vardı, o kız öğrencilerin mağduriyetini ortadan gidermek bakımından da Taş Evler’in bir tane binasını bitirdik, inşallah orada da o kız çocuklarımızın mağduriyetini gidereceğiz. Sizler de Kültür Merkezi’nin karşısından alıp okullarına götüreceksiniz” şeklinde konuştu.

“AĞIZ TADIYLA BİR SÜREÇ İŞLESİN, HİZMET SÜRECİMİZ DEVAM ETSİN, HİÇBİR ŞEY YARIM KALMASIN DİYE ARZU EDİYORUZ”

Adaylık konusuna değinen Başkan Oprukçu: “Yani ağız tadıyla bir süreç işlesin, hizmet sürecimiz devam etsin, hiçbir şey yarım kalmasın diye arzu ediyoruz. Ben gittim, Milliyetçi Hareket Parti’mize, Partime, yuvama müracaatımı yaptım. Takdir büyüklerimizin, ne takdir buyururlarsa biz o takdirin arkasındayız. Netice itibariyle yönetimde istikrar ve süreklilik vaka olursa, hizmetlerini yarım kalması gibi bir durum söz konusu olmaz. İnşallah yani takdir buyurulur, aday olarak lütfedilirsem, Hak Teala’nın Lütfü, sizlerin de teveccühüyle bir dönem daha Belediye Başkanlığı yapmak istiyorum. Hak Teala lütfettikten sonra halkın teveccühünün nasip olacağını yalın yapıldak yola çıktığım bir süreçte herkes gördü 2019’da. Allah cümlenizden razı olsun, hemşerilerimin büyük çoğunluğu destek verdi yani bu manada ben Ereğli’ye çok borçluyum. Allah bana kul hakkıyla gelmeyin diyor kul hakkıyla gelmemek bağlamında da Ereğli’ye olan, Ereğliliye olan borcumuzu ödemek mecburiyetindeyiz hatta mahkumiyetindeyiz. Biz bir adım gelinen yerde 10 adım koşarız. Bizim tek muradımız Allah rızası, bunu da riyasız olarak yaşayan bir insanım. Allah da riyadan hepimizi saklasın. Sizleri seviyorum, hizmet etmeye devam etmek istiyorum. Adaylık konusunda takdir buyrulursa da Ereğli’nin kucaklaştığı, buluştuğu ve bütünleştiği bir seçimi arzu ediyorum. Ereğli öyle bir oy oranla Belediye Başkanı’nı, sevdalısını, Şehr-i Emin sıfatına layık olacak Belediye Başkanı’nı seçmeli ki, tarihe not yani bağımsız seçtiniz tarihe not düştünüz, bir de bir ve beraber olarak cem olalım, bir de tarihe öyle bir not düşelim ve o not yukarıda Allah var hakikaten bizim öyle bir şeyimiz olur ki heyecan, samimi çaba ve gayretimize destek olur ki dur durak bilmeyiz. Yokluk ve imkansızlıklarla yaptığımız hizmetler ortada bir de bir ve beraber olarak, varlık içinde yapacağımız hizmetleri tasavvur ettiğinizde huzur şehri Ereğli’nin, sanayileşmiş, kalkınmış, gelişmiş bir Ereğli’nin herkesin hayrına, memleketin, milletin, devletin hayrına hatta Konya’nın hayrına olduğu gerçeğini hepiniz göreceksiniz ve yaşayacaksınız” ifadelerini kullandı.

“BEN EREĞLİ’NİN VİLAYET OLMASINI ÇOK ARZU EDEN İNSANLARDAN BİR TANESİYİM”

Başkan Oprukçu: “Konya gerçeğini, Ereğli gerçeğini dikkate aldığımızda nüfus yoğunluğu ve coğrafi konumu itibariyle Ereğli’nin vilayet olması gerektiği kesin görülüyor. Devlet Bahçeli Bey, Sayın Genel Başkanımızla bu konuyu görüştüğümüzde kendileri Ereğli’nin ilk fırsatta Vilayet olacağını hatta 4 tane ilçe saydı bunların içinde Ereğli’de olacak buyurdular. Şimdi iki tane faktör var burada atlamayalım. Cumhur İttifakı paydaşımız AK Parti’de de ciddi manada buna ilişkin yani Devlet Bey’in de arzu ettiği çerçevede, 100. yılda 100 Vilayet 1.000 ilçe noktasında çalışmalar yapıldı ancak bu çalışmalar ötelendi. Niye ötelendi bir seçim, iki ekonomik verileri de dikkate aldığınızda 2025’e kaldı. 2025-2026 yılları Allah’ın izniyle Ereğli’nin Vilayet olduğu yıllar olacaktır” sözleri ile de Ereğli’nin Vilayet olmasıyla ilgili düşüncelerini paylaştı.

Editör: Haber Merkezi