ÇAYHANDAN CUMHURA GÜÇLÜ DESTEK ÇAYHANDAN CUMHURA GÜÇLÜ DESTEK

Başkan Adayı Oprukçu, Minibüsçü Esnafını Ziyaret Etti

Ereğli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu, Ereğli Şehiriçi Minibüsçüler Kooperatifi ve Otogar esnafını ziyaret ederek 31 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler seçiminde destek istedi.
Seçim çalışmasının ilk durağı Ereğli Şehiriçi Minibüsçüler Kooperatifi oldu. MHP Ereğli İlçe Başkanı Av. Musa Yılmaz burada yaptığı konuşmada, “Cumhur İttifakına destek çığ gibi büyüyor. Kooperatif Başkanınızı yol arkadaşı olarak Hüseyin Başkanımızın Meclis Listesine aldık. 31 Mart’ta sizlerden destek bekliyoruz. 31 Mart’ta zaferle ayrılacağız sizlerden de katkı bekliyoruz” dedi.
Ereğli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu ise Ereğli’yi çok sevdiğini ve tek muradının bu kadim şehre hizmet olduğunu söyledi.
“Ereğli emanet ehli olmayan insanlara teslim edilemeyecek kadar kıymetli, mübarek bir yer. Şehremini sıfatı ilave ekstra vasıflar ister. Dosdoğru olacaksınız” diyen Başkan Oprukçu, “Hiçbir kesimi ayırmadan hizmet ehli olacaksınız. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin Türk ve Türkiye Yüzyılını inşa etme kararlılığını hepiniz görüyorsunuz. Bu kararlılığa uygun bir duruş ortaya koyacak bir Belediye Başkan adayı olarak karşınızdayım” dedi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı açıklamayı dinletti.
Erdoğan’ın “Cumhur İttifakı adaylarının arkasında ben varım, Hükümetimiz var. Cumhur İttifakı var.  ‘Ben seçimi kazanırsam yeniden AK Parti’ye dönerim diyen sirk cambazlarına asla prim vermeyin” sözlerini minibüsçü esnafına dinleten Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu büyük alkış aldı.
Büyükşehir ve Ankara ile istişareler yaparak Ereğli’ye hizmet getireceklerini belirten Başkan Oprukçu, 5 yılda yaptıkları çalışmalar hakkında Minibüsçü esnafına bilgi verdi.

Editör: Emrah Çakıcı