Toki Sakinleri Cumhur İttifakı’nı Coşkuyla Karşıladı...

Ereğli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Erol, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ali Demir, Milliyetçi Hareket Partisi 28. Dönem Milletvekili Adayı Bilal Yiğit, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Lutfi Tekeli, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Özal Korkmaz, Alperen Ocakları İlçe Başkanı Suat Gözeller, Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanı Sayın Kezban Ceylan, Engelsiz Yarınlar Derneği Başkanı Songül Vural, Belediye Meclis Üyeleri, STK Başkanları ile birlikte 1.2. ve 3. Etap TOKİ sakinlerini ziyaret ettiler. 

“GÖNLÜMÜZDEN GEÇEN ADAYIMIZ BELLİ YANINDA YER ALDIK VE SONUNA KADAR DESTEK VERİYORUZ”

AZİZİYE OPRUKÇUYA SAHİP ÇIKTI AZİZİYE OPRUKÇUYA SAHİP ÇIKTI

Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ali Demir: “Çok kıymetli bir seçim arifesindeyiz. Bu seçim Ereğli’nin bekası için yapılacak bir seçim gönlümüzden geçen adayımız belli yanında yer aldık ve sonuna kadar destek veriyoruz. Sizlerden de istirhamım Hüseyin Başkanıma bir 5 yıl daha vermeniz” şeklinde konuştu.

“CUMHURUN ALTINDA TOPLANIP EREĞLİ’NİN HİZMETKARI ADAM GİBİ ADAM OLAN HÜSEYİN BAŞKANI BİR KEZ DAHA, BİR 5 YIL DAHA ALLAH’IN İZNİYLE BELEDİYE BAŞKANI YAPACAĞIZ”

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz: “31 Mart’ta zafer kutlamak istiyoruz. Bu zafere sizleri de ortak etmek istiyoruz. Cumhurun altında toplanıp Ereğli’nin hizmetkarı adam gibi adam olan Hüseyin Başkanı bir kez daha, bir 5 yıl daha Allah’ın izniyle Belediye Başkanı yapacağız” şeklinde konuştu.

“HÜSEYİN BAŞKAN CUMHUR İTTİFAKININ ADAYI YANİ BUGÜN MUSA BAŞKANLA BEN NASIL SAĞINDA SOLUNDA DURUYORSAK, ANKARA’DA DA YANINDA DEVLET BAHÇELİ VE CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN VAR”

AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Erol: “Cumhur İttifakı’nın tek ve yegane adayı Hüseyin Oprukçu Başkanın bu dönem Belediye Başkanı olarak koltuğa oturması lazım. Bizlerin işi makam siyaseti değil, vatandaşa hizmet. O yüzden Hüseyin Başkanı 31 Mart’ta sandıklarda ezici bir güçle desteklemeye hazır mısınız? Hizmetin gelebilmesi için bir arada olmamız gerekiyor. Bu dönem Hüseyin Başkan Cumhur İttifakının adayı yani bugün Musa Başkanla ben nasıl sağında solunda duruyorsak Ankara’da da yanında Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var. Verdiği sözlerin yapacağı icraatların yanında AK Parti var, Cumhur İttifakı var” şeklinde konuştu.

“BU SEÇİM EREĞLİ'NİN GELECEĞİNİN SEÇİMİ. O NEDENLE KUCAKLAŞMIŞ, BİR VE BERABER OLMUŞ ARKAMIZDA DAĞ GİBİ DURAN BİR EREĞLİ’Yİ GÖRMEK İSTİYORUM”

Başkan Oprukçu: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partimizin Genel Başkanı, liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin takdirlerine mazhar olmuş bir Belediye Başkan Adayı olmanın şerefini yaşıyorum. Bu şerefe halel getirmeyeceğiz. Şimdiye kadar samimi olarak hizmet ettik. Nerde bir yara varsa Hüseyin Oprukçu ve Ereğli Belediyesi hep orada oldu. Biz varlığımızı Türk varlığına armağan ettik. Nefsim için, kendim için bir dakika Belediye Başkanlığı makamında oturmam. Ülkemize ve Ereğli'mize hizmet için buradayız. Cumhur'un gücüyle hizmetlerimize devam edeceğiz. Ereğli’mizi muhteşem bir geleceğe hazırlıyoruz. Dün geldiğimde bana sahip çıktınız, yine çıkacağınıza yürekten inanıyorum. Şimdi Cumhur İttifakı’nın Adayı olmanın onurunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Görev süremiz boyunca Ereğli'mizin her bir köşesine hizmet etmek için çırpındık, yaptığımız hizmetleri sizlerde gördünüz. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Birçok olumsuzluğa ve felakete rağmen çok önemli hizmetlere imza attık. Her günü Ereğli Belediyesi’nde halk günü gibi geçirdik. Siz kıymetli hemşerilerimizin dualarıyla ayakta duruyor ve hizmet etmeye devam ediyorum. Ömrümü de şerefle ve hizmetle tamamlamaya kararlıyım. Taş Evleri biliyorsunuz, restorasyonu devam ediyor. Orada Aş Ocağı açtık, Kız öğrencilerimiz Karapınar’a gidiyordu yurt için, onlara misafirhane yaptık. Binanın birini de erkek öğrenci misafirhanesi yapacağım, bir diğer binayı da Kadın Sığınma Evi olarak hizmete sunacağız. Bitmedi Engellilerimiz için bir yuvaya ihtiyaç var onlara da Engelli Bakım Evi yapacağız. Cumhur'un ruhu, birliğin gücüyle de hizmetlerimize devam edeceğiz. Bu seçim Ereğli'nin geleceğinin seçimi. O nedenle kucaklaşmış, bir ve beraber olmuş arkamızda dağ gibi duran bir Ereğli’yi görmek istiyorum.  Ereğli’miz Vilayet olacak, Vilayet Ereğli’nin bir dönem Belediye Başkanlığını hak ettiğimi düşünüyorum, bize yakışır. Seçimden sonra inşallah huzur şehri Vilayet Ereğli’yi beraber inşa edeceğiz. Allah'ın izniyle birlikte başaracağız” şeklinde konuştu.

Editör: Emrah Çakıcı