Cumhurun Adayı Esnafı Gezdi 

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ CUMHURA KATILDI BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ CUMHURA KATILDI

Ereğli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ereğli Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu esnaf ziyaretinde bulundu.
AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Erol, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Özal Korkmaz, Belediye Meclis Üyesi Adayları, STK Başkanları ile birlikte Emniyet ve Sirkeci Bölgesi esnafları ziyaret eden Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu’ya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
“Yoğun ilgi ve alakaları için esnaflarımıza ve hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum” diyen Oprukçu, “Ayırmadık, ayrıştırmadık, herkese yetecek hizmetleri yapmaya gayret ettik. Bundan önce olduğu gibi Ereğli'mizde karanlık bir nokta bırakmamaya kararlıyız. Cumhur'un gücüyle de hizmetlerimize ara vermeden devam edeceğiz. Toroslar gibi dimdik bir Ereğli’yi arkamızda görmek istiyoruz. Seçimden sonra da huzur şehri Vilayet Ereğli’yi beraber inşa edeceğiz. Allah'ın izniyle birlikte başaracağız” dedi.
AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı ise vatandaşların gösterdiği teveccühe teşekkür ederek, Cumhur İttifakının her zaman vatandaşla iç içe olduğunu belirtti.
Türkiye Yüzyılı için gelecek planlamalarını vatandaşlarla birlikte yaptıklarını kaydeden Özboyacı 31 Mart’ta vatandaşların vereceği güçlü destekle hedeflerine daha hızlı koşacaklarını kaydetti.
Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Oprukçu’nun deneyimli bir siyasetçi olduğunun altını çizen Özboyacı, “Ereğli’nin kaderini değiştiren ve değiştirmeye devam eden Sayın Oprukçu’ya Ereğli’den güçlü bir destek bekliyoruz. Ereğli, Konya ve Ankara hep birlikte kenetlenip Ereğli’mize daha güzel yatırımlar yapacağız. 31 Mart’ta zafer sizlerin destekleri ile Cumhur ittifakının olacak” diye konuştu.

Editör: Emrah Çakıcı