Sanki 15 Temmuz’u Yaşadık

TOKİ KONUTLARI CUMHUR İTTİFAKI DİYOR TOKİ KONUTLARI CUMHUR İTTİFAKI DİYOR

Seçim çalışmaları için Aziziye’ye giden Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Hüseyin Oprukçu’yu bağrına basan halk, tıpkı 15 Temmuz’daki gibi Ak Partili ve MHP li kadroların meydana inmesi ile gövde gösterisine dönüştü.

     Seçim atmosferi her geçen gün kendini biraz daha hissettiriyor. Ereğli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Hüseyin Oprukçu, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Erol, MHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz, BBP İlçe Başkanı Ali Demir, Belediye Meclis üyeleri, kadın ve gençlik kollarından oluşan heyetin Aziziye ziyareti dev bir mitinge dönüştü.
     Cumhur İttifakının oluştuğu, 15 Temmuz’daki gibi meydanlarda AK Parti ve MHP’ye gönül vermiş insanların omuz omuza dik duruşunun bir örneğinin sergilendiği Aziziye mahallesinde, birlik ve beraberliğin nasıl bir güç olduğunu dile getiren konuşmacılar, Ereğli’nin geleceğinin şekillenmesinde de bu birlik ve beraberliğe fazlasıyla ihtiyaç duyulduğuna işaret ettiler.
     Burada söz alan Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Hüseyin Oprukçu, meydanları dolduran halka hitaben, Ereğli’nin hiçbir köşesinden bu birlik ve beraberliği bozacak bir ses çıkacağına ihtimal vermediklerini ifade ederek, “Açı, açığı kalmayan, sorunları birlik ve beraberlik içerisinde el birliği ile çözülen bir Ereğli için, tıpkı liderlerimiz sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Bilge lider Devlet Bahçeli’nin birlikte sergiledikleri duruş gibi, omuz omuza, iri ve diri olarak hareket etmemiz gerekmektedir. Bazı kesimler inanın bu birliktelikten son derece rahatsızlar ve bu rahatsızlıkları artarak devam edecek, biz ise hedefimize yan yana yürümeye devam edeceğiz. Birlikte başaracağız, birlikte Ereğli’nin tüm sorunlarını çözeceğiz. Ereğli’mizin il olması ile de söz veriyorum hak eden bölgelerimizin yeniden belediyeliklere dönmesi için çalışacağız” dedi.

Editör: Emrah Çakıcı