KÜLTÜR SANAT

SAYRAÇ AGRICULTURE & ORGANİZASYON 'DAN DEV FESTİVAL!

Abone Ol

SAYRAÇ AGRICULTURE & ORGANİZASYON 'DAN DEV FESTİVAL!

Kısa sürede büyük organizasyonlara imza atan Murat SAYRAÇ , Niğde ' de 11-20 Ekim tarihleri arasında 10 gün sürecek olan 4. Gastronomi Festivali ile lezzet severleri ağırlamaya hazırlanıyor! Sayraç Organizasyon’un profesyonel ekibi tarafından düzenlenen bu önemli etkinlik, Niğde Valiliği ve Niğde Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçiriliyor.

Sayraç Organizasyon’un kurucusu  Murat SAYRAÇ yaptığı açiklamada; Festivalin bölge için büyük bir kültürel ve gastronomik değer taşıdığını belirterek, şunları kaydetti:  
"Bugüne dek bölgemizde birçok önemli organizasyon gerçekleştirdik. Şimdi ise Niğde’de ilk kez düzenlediğimiz Gastronomi Festivali ile Türkiye’nin ve dünyanın en seçkin şeflerini bir araya getiriyoruz. ( TAFED ) Türkiye Aşçılar Federasyonu’ndan 164 kişilik, alanında lider bir ekip katılacak. Ayrıca, yurt dışından beş ünlü şef de bu önemli etkinlikte bizlerle olacak."

Festivalde ziyaretçilerimize çok sayıda renkli ve eğitici etkinlik sunacağız,11 Ekim Cuma günü kortej yürüyüşü ile start vereceğimiz Türkiye'nin en büyük gastronomi festivalinde Hakan ALTUN , Ceza , Tuğçe KANDEMİR , Aysel YAKUPOĞLU , Sancak , Ayna , Lara , Arzu AKDAŞ ve Umut KAPLAN gibi ünlü sanatçılarımızın yer alacağı organizasyonda Çocuklar için çeşitli aktiviteler, Gastronomi workshopları,Gala yemekleri,Ünlü şeflerle keyifli sohbetler ve Yemek yapma ve yeme yarışmaları,Organik pazar gibi birçok farklı aktivite yer alacak. Sayraç , Festivalde10 gün boyunca Niğde’yi bir lezzet ve eğlence merkezi haline getiriyoruz Niğde mutfağının en özel tatlarının sunulacağı programda  Ereğli halkını bu eşsiz deneyimi yaşamak için festivale davet ediyoruz.
Niğde’nin bu büyük gastronomi şöleninde standlar,satış ve tanıtımlar için bizlere ulaşmaları yeterlidir , herkes bu kaçırılmayacak deneyimlerle dolu bu festivale davetlidir ,dedi...