Sarıtopallı, Aşıklar ve Tatlıkuyu Mahallesinden Hüseyin Oprukçu ve Cumhur İttifakı'na Muhteşem Karşılama…

Ereğli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Erol, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Lutfi Tekeli, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Özal Korkmaz, Oda Başkanları ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Sarıtopallı, Aşıklar ve Tatlıkuyu Mahallelerini ziyaret ettiler.

“ALLAH’IN İZNİYLE EREĞLİ SEVDALISI SAYIN BELEDİYE BAŞKANIMIZ VE CUMHUR İTTİFAKIMIZIN KIYMETLİ ADAYI SİZİN DE BİZDEN İYİ TANIDIĞINIZ HÜSEYİN OPRUKÇU BEY’İ BELEDİYE BAŞKANI YAPMAK İSTİYORUZ”

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz: “Biz yola çıktık. Allah’ın izniyle Ereğli sevdalısı Sayın Belediye Başkanımız ve Cumhur İttifakımızın kıymetli adayı sizin de bizden iyi tanıdığınız Hüseyin Oprukçu Bey’i Belediye Başkanı yapmak istiyoruz. 2024-2029 dönemi Ereğli için çok güzel müjdelerin, işlerin, icraatların yapılacağı bir dönem olacak. O yüzden güçlü bir şekilde Hüseyin Başkanımın seçilmesini istiyoruz. Siz değerli hemşerilerimize hizmetleri çok daha hızlı bir şekilde getirebilsin. 31 Martta zaferi inşallah kutlayacağız” ifadelerini kullandı.

CUMHURUN ADAYINDAN MİNİBÜSÇÜLERE ZİYARET CUMHURUN ADAYINDAN MİNİBÜSÇÜLERE ZİYARET

“BİZLER DE HÜSEYİN OPRUKÇU BAŞKANIN YANINDA HAZIRIZ VE KARARLIYIZ”

AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Erol: “Hepinize saygılar sunuyorum. Öyle bir kalabalıkla öyle bir destekle bizi karşıladınız ki bize bugün desteğinizi heyecanınızı o kadar net ifade ettiniz ki hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Gerçek belediyecilik gönül işi, demek ki gönüllere girebilmişiz. Şehrimizin ve ülkemizin kaybedecek bir yılı bile yok. Bizler de Hüseyin Oprukçu Başkanın yanında hazırız ve kararlıyız. Allah’a emanet olun” ifadelerini kullandı.

“CANLA BAŞLA ÇALIŞTIĞIMIZI SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ VE DEVLET BAHÇELİ BEY GÖRDÜKLERİ İÇİN BİZE CUMHUR İTTİFAKI’NIN ADAYI OLMA ŞEREFİNİ BAHŞETTİLER”

Mahalle ziyaretleri sırasında açıklamalar yapan Başkan Oprukçu: “Yüzünüz gülsün istiyoruz. Cumhurun gücüyle geldik bu defa, hep beraber başaralım diye geldik. Canla başla çalıştığımızı Sayın Cumhurbaşkanımız ve Devlet Bahçeli Bey gördükleri için bize Cumhur İttifakı’nın adayı olma şerefini bahşettiler. O şerefle geldik size Allah cümlenizden razı olsun. Sevgili hemşerilerim Ereğli’de Milliyetçi Hareket Partisine Büyükşehirde de AK Partiye oy vermenizi rica ediyorum. Cumhur İttifakı bu vesileyle inşallah iktidar olacak. Vereceğiniz oyu Ereğli için vereceksiniz. Bana Sarıtopallı çok sahip çıktı. Yine çıkacağına inanıyorum. Biz el ele tutuşma becerisini bu seçimde göstereceğiz. Ereğli kucaklaşsın el birliğiyle, gönül birliğiyle vilayet Ereğli’yi inşa edelim. Ereğli’de huzur olsun istiyorum. Cumhur İttifakı olarak Türkiye’nin istikbalini teminat altına alırken Ereğli’nin de geleceğini sağlıklı olarak inşa etmenin şerefini yaşayalım. Ereğli dağıyla, ovasıyla, batısıyla, doğusuyla kucaklaşsın istiyoruz. Bir ve beraber olsun istiyoruz. Birlikte rahmet olduğunu biliyorsunuz. Aşıklar mahallemiz bizim göz bebeğimiz. Allah’ın razı olduğu kullardan olalım diye gayret ediyoruz ve size hizmet etmekten de şeref duyuyoruz. Bu seçim Cumhur İttifakı’nın seçimi, bu seçim Ereğli’nin seçimi yani beka seçimidir. İki ilçe Başkanımla uyumlu bir şekilde yola çıktık. Uyumun neler getirdiğini görün istiyorum. Sizleri seviyorum, Allah’ a emanet olun” ifadelerini kullandı.

Editör: Emrah Çakıcı