Ulumeşe, Kutören ve Gökçeyazı Mahallesi de Başkan Oprukçu’yla Bi’ Daha Diyor

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun Cumhur İttifakı Ereğli Belediye Başkanı Adayı olarak açıklanmasının ardından vatandaşlar ve muhtarlar makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Ziyarete gelen vatandaşlar, Ulumeşe, Kutören ve Gökçeyazı mahalle sakinleri, muhtarlar mahallerine yapılan hizmetlere teşekkür ederek Başkan Oprukçu’nun yanında olduklarını ifade ettiler.

“BİZ BİRLİĞİN GÜCÜNE İNANANLARDANIZ O NEDENLE BİRLİĞİN GÜCÜYLE CANLA BAŞLA HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ CUMHURA KATILDI BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ CUMHURA KATILDI

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Oprukçu: “Hayırlı olsun dileklerini iletmek üzere ziyaretimize gelen tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Uzak yakın demeden Ereğli’mizin dört bir tarafına layıkıyla hizmet etmenin onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bunda hemşerilerimizden gelen istek, talep ve önerileri bizlere ileten, mahallelerimizin ihtiyaçları noktasında bizlere destek olan muhtarlarımızın da payı çok büyüktür. Biz birliğin gücüne inananlardanız o nedenle birliğin gücüyle canla başla hizmet etmeye devam edeceğiz. Ayırmadan ayrıştırmadan herkes için ve herkese göre belediyecilik anlayışımızla tüm hemşerilerimizi mutlu etmenin çaba ve gayretini gösteriyoruz. Bundan sonraki süreçte de devam edeceğiz. Birlikte başaralım ve birlikte başarmanın gururunu hep birlikte yaşayalım istiyoruz ve başaracağımızı da biliyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi